Download info PDF: Nederlands - Français - English

Terroristen bedreigen de stad......

Het lot van duizenden inwoners ligt in jouw handen! Het klinkt als een spannende film en eigenlijk is het dat ook, maar wel eentje waarin jij de hoofdrol speelt: de heldenrol zelfs! Samen met je team kom je naar een afgesproken briefing locatie waar een geheim agent je de nodige uitleg geeft. Dan ontpop je je tot een echte speurder en start je je eerste "mission"........

Ieder team zal een "team leader", "navigator" en een "spotter" aanduiden. Deze krijgen enkele handheld gps toestellen. Er zal ook een "communicator" aangeduid worden die in contact staat met het "Operation Center", Oc. Na de briefing start ieder team met de zoektocht naar een bom die ergens verstopt ligt in de stad. Door allerhande codes te kraken, safehouse te lokaliseren, dangerpoints te ontwijken, verborgen aanwijzingen te vinden, geheim C.I.A. file te bemachtigen, een Russische spion te lokaliseren en te ontmoeten.....vergaren de teams alle nodige info die hen naar de bom zal leiden. Maar opgelet! Laat je ook niet spotten door de handlangers van de terrorist of dwarsbomen door een mol in je team! Indien je in de problemen komt kan je steeds rekenen op het “operation center”, zij voorzien je team van de nodige informatie! Door alle vergaarde info samen te leggen ontdekt je team de schuilplaats van de terrorist, en dan begint de laatste zenuwslopende opdracht, en misschien wel de belangrijkste……het ontmantelen van de bom.

Een “spy game” kan op onze vaste locaties gespeeld worden of in een stad naar keuze worden georganiseerd, zelfs in het buitenland (extra productiekosten op aanvraag).

Vaste locaties zijn:
  • Oostende
  • Gent
  • Antwerpen
  • Leuven
  • Diest
  • Hasselt
  • Tongeren
  • Luik

Mogelijke talen: Nederlands - Frans - Engels

Een “spy game” kan in overleg met de klant volledig op maat gemaakt worden en ook aan het budget aangepast worden. Een “spy game” kan ook enkele dagen vóór het eigenlijke evenement beetje bij beetje op een mysterieuze wijze opgebouwd worden. De finale opdracht kan dan plaatsvinden op een locatie naar keuze, of op één van onze vaste locaties. Kortom, er zijn verschillende formules mogelijk.

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte